Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1. Είμαστε έτοιμοι τώρα για μια άλλη επανάληψη. 2Θα αρχίσουμε από εκεί που η τελευταία μας επανάληψη τέλειωσε και θα καλύπτουμε δύο ιδέες κάθε μέρα. 3Μισή μέρα θα είναι αφιερωμένη σε μια από αυτές τις ιδέες και η υπόλοιπη θα είναι αφιερωμένη στην άλλη ιδέα. 4Θα έχουμε και μια μεγαλύτερη περίοδο άσκησης και συχνές μικρότερες ασκήσεις, για να εξασκηθούμε με καθεμιά από αυτές τις ιδέες.
2. Οι μεγαλύτερες περίοδοι εξάσκησης θα έχουν την εξής γενική μορφή: Διάθεσε δεκαπέντε περίπου λεπτά για καθεμιά από αυτές και άρχισε να σκέφτεσαι γύρω από τις ιδέες της ημέρας και τα σχόλια που συμπεριλαμβά­νονται στις ασκήσεις. 2Αφιέρωσε περίπου τρία ή τέσσερα λεπτά διαβάζον­τας αυτά τα σχόλια αργά και αρκετές φορές αν θέλεις, και μετά κλείσε τα μάτια σου και άκουγε προσεκτικά.
3. Επανάλαβε την πρώτη φάση της άσκησης αν διαπιστώσεις ότι έχεις αφαιρεθεί, αλλά προσπάθησε να αφιερώσεις το μεγαλύτερο μέρος της ακούγοντας σιωπηλά και προσεκτικά. 2Υπάρχει ένα μήνυμα που περιμένει για σένα. 3Να είσαι βέβαιος ότι θα το λάβεις. 4Να θυμάσαι ότι σου ανήκει και ότι το θέλεις.
4. Αν αντιμετωπίσεις σκέψεις που αποσπούν την προσοχή σου, μην αφήσεις το σκοπό σου να κλονιστεί. 2Συνειδητοποίησε ότι οποιαδήποτε μορφή κι αν παίρνουν αυτές οι σκέψεις δεν έχουν ούτε νόημα ούτε δύναμη. 3Αντικατέστησέ τις όλες με την αποφασιστικότητα σου να πετύχεις. 4Μην ξεχνάς ότι η θέληση σου είναι πιο δυνατή από όλες τις φαντασίες και τα όνειρα. 5Εμπιστεύσου την να σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις όλα αυτά.
5. Θεώρησε αυτές τις περιόδους εξάσκησης σαν αφοσίωση στην οδό, την αλήθεια και την ζωή. 2Αρνήσου να παρεκτραπείς σε λοξοδρομήσεις, ψευδαισθήσεις και σκέψεις θανάτου. 3Είσαι αφοσιωμένος στη σωτηρία. 4Να είσαι αποφασισμένος κάθε μέρα να μην αφήνεις την αποστολή σου ανεκπλήρωτη.
6. Επαναβεβαίωσε επίσης την αποφασιστικότητα σου και στις πιο σύντομες περιόδους εξάσκησης, χρησιμοποιώντας την αρχική μορφή της ιδέας για τις γενικές εφαρμογές και πιο συγκεκριμένες μορφές της όταν χρειάζεται. 2Μερικές συγκεκριμένες μορφές συμπεριλαμβάνονται στα σχόλια που ακολουθούν την δήλωση των ιδεών. 3Αυτές όμως είναι απλώς υποδείξεις. 4Οι συγκεκριμένες λέξεις που χρησιμοποιείς δεν έχουν σημασία.

Share