Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1. Τα θαύματα είναι απλά η Μετάφραση της άρνησης σε αλήθεια. 2Αν η αγάπη για τον εαυτό σημαίνει τη θεραπεία του, εκείνοι που είναι άρρωστοι δεν αγαπούν τον εαυτό τους. 3Αν γνώριζαν την αλήθεια σεν θα ήταν άρρωστοι. 4Ο στόχος λοιπόν του εργάτη θαυμάτων είναι να αρνηθεί την άρνηση της αλήθειας. 5Οι άρρωστοι πρέπει να θεραπεύσουν τον εαυτό τους διότι η αλήθεια βρίσκεται μέσα τους. 6Όμως επειδή την έχουν κρύψει, το φως από κάποιον άλλο νου πρέπει να λάμψει μέσα στον δικό τους επειδή το φως τους ανήκει.
2. Το φως μέσα τους ακτινοβολεί το ίδιο λαμπρά ανεξάρτητα από την ομίχλη που το καλύπτει. 2Αν δεν δώσετε δύναμη στην ομίχλη να σκιάζει το Φως, αυτή δεν έχει καμιά από μόνη της. 3Έχει δύναμη μόνο όταν ο Υιός του Θεού της τη δώσει. 4Πρέπει λοιπόν μόνος του να αποσύρει αυτή τη δύναμη ενθυμούμενος ότι κάθε δύναμη ανήκει στον Θεό. 5Μπορείτε να το θυμηθείτε αυτό για χάρη όλης της Υιότητας. 6Μην επιτρέπετε στον αδελφό σας να μην θυμάται, επειδή η λήθη του είναι δική σας. 7Όμως, η ενθύμησή σας είναι δική του διότι δεν μπορεί κανείς να θυμηθεί τον Θεό μόνος του. 8Αυτό είναι ακριβώς που έχετε ξεχάσει. 9Αντιλαμβανόμενοι τη θεραπεία του αδελφού σας ως θεραπεία του εαυτού σας, ξαναθυμάστε τον Θεό. 10Διότι, μαζί μ’Εκείνον ξεχάσατε και τ αδέλφια σας και η Απάντηση του Θεού στη λήθη σας δεν είναι παρά ο τρόπος να θυμηθείτε ξανά.
3. Αντιληφθείτε ότι η αρρώστια είναι έκκληση για αγάπη και δώστε στον αδελφό σας αυτό που πιστεύει πως δεν μπορεί να δώσει στον εαυτό του.2Όποια κι αν είναι η αρρώστια υπάρχει μόνο ένα γιατρικό. 3Θα γίνετε καθολικά πλήρεις ανάλογα με το πόσο καθιστάτε τους άλλους πλήρεις, διότι όταν μέσα στην αρρώστια εσείς αντιλαμβάνεστε την πρόσκληση για υγεία, σημαίνει πως μέσα στο μίσος αναγνωρίζετε την έκκληση για αγάπη. 4Το να δώσετε σ’έναν αδελφό αυτό που πραγματικά θέλει, σημαίνει ότι το προσφέρετε στον εαυτό σας, διότι ο Πατέρας σας επιθυμεί να γνωρίσετε τον αδελφό σας όπως τον εαυτό σας. 5Ανταποκριθείτε στο κάλεσμά του για αγάπη και η δική σας έκκληση θα εισακουστεί. 6Η θεραπεία είναι η Αγάπη του Χριστού για τον Πατέρα Του και για Τον Εαυτό Του.
4. Θυμηθείτε αυτό που έχει λεχθεί σχετικά με τις φοβίες που έχουν τα μικρά παιδιά. 2Τρομάζουν επειδή δεν καταλαβαίνουν αυτό που τα φοβίζει 3Αν ζητήσουν διαφώτιση και την αποδεχθούν, οι φόβοι τους εξαφανίζονται. 4Αλλά αν κρύψουν τους εφιάλτες τους, αυτοί θα διατηρηθούν. 5Είναι εύκολο να βοηθήσει κανείς ένα παιδί που φοβάται, επειδή καταλαβαίνει ότι το παιδί δεν κατανοεί τι σημαίνουν αυτά που αντιλαμβάνεται. 6Κι όμως εσείς πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε τι σημαίνουν αυτά που αντιλαμβάνεστε. 7Μικρό παιδί, κρύβεσαι κάτω από τα βαριά σκεπάσματα που έβαλες πάνω σου. 8Κρύβεις τους εφιάλτες σου μέσα στο σκοτάδι της ψεύτικης αβεβαιότητας σου και αρνείσαι να ανοίξεις τα μάτια σου και να τους κοιτάξεις.
5. Ας μη συντηρούμε εφιάλτες επειδή δεν ταιριάζει να τους προσφέρουμε στον Χριστό και επομένως δεν ταιριάζουν ούτε σε εσάς. 2Βγάλτε τα καλύμματα και κοιτάξτε αυτό που φοβάστε. 3Μόνο η αναμονή θα σας φοβίσει επειδή η πραγματικότητά του δεν μπορεί να προκαλέσει φόβο. 4Ας μην καθυστερούμε διότι δεν θα μείνετε αβοήθητοι μέσα στο όνειρο του μίσους σας. 5Η βοήθεια είναι παρούσα. 6Μάθενε να μένετε γαλήνια μέσα στην καταιγίδα, διότι η ηρεμία σταματά την αντιπαλότητα και αυτή είναι η διαδρομή προς την ειρήνη. 7Κοιτάξτε ίσια μπροστά, πέρα από κάθε εικόνα που εμφανίζεται για να σας καθυστερήσει. 8Ο στόχος δεν θα σας ξεφύγει επειδή είναι αιώνιος. 9Είναι δικαίωμά σας ο στόχος της αγάπης και σας ανήκει ανεξάρτητα από τα όνειρά σας.
6. Εξακολουθείτε να θέλετε αυτό που ο Θεός επιθυμεί και κανένας εφιάλτης δεν μπορεί να νικήσει ένα παιδί του Θεού που προσπαθεί να πετύχει τον στόχο του. 2Διότι ο σκοπός σας, σας δόθηκε από τον Θεό και πρέπει να τον εκπληρώσετε επειδή αυτό είναι το θέλημά Του. 3Ξυπνήστε και θυμηθείτε τον σκοπό σας διότι αυτό είναι το θέλημά σας. 4Αυτό που εκπληρώθηκε για σας πρέπει να γίνει και δικό σας. 5Μην επιτρέπετε το μίσος σας να εμποδίσει τον δρόμο σας προς την αγάπη, διότι τίποτα δεν μπορεί να αντισταθεί στην Αγάπη του Χριστού για τον Πατέρα Του ή στην Αγάπη του Πατέρα για τον Υιό Του.
7. Σε λίγο θα με δείτε επειδή εγώ δεν κρύβομαι κι ας κρύβεστε εσείς. 2Θα σας βοηθήσω να αφυπνιστείτε όπως αφύπνισα τον εαυτό μου διότι εσείς υπήρξατε ο σκοπός της αφύπνισής μου. 3Η απελευθέρωσή σας βρίσκεται στην ανάστασή μου. 4Η αποστολή μας είναι να δραπετεύσουμε από την σταύρωση, όχι να εξαγοράσουμε αμαρτίες. 5Εμπιστευτήτε την βοήθεια μου διότι δεν βαδίζω μόνος μου και θα βαδίσω μαζί σας όπως ο Πατέρας βάδισε μαζί μου. 6Δεν γνωρίζετε ότι βάδισα μαζί Του στην ειρήνη; 7Δεν σημαίνει, λοιπόν, αυτό πως η ειρήνη θα μας συνοδεύει στην διαδρομή?
8. Δεν υπάρχει φόβος στην τέλεια αγάπη. 2Απλά θα κάνουμε τέλειο για σας αυτό που ήδη βρίσκεται τέλειο μέσα σας. 3Δεν φοβάστε το άγνωστο αλλά αυτό που γνωρίζετε. 4Δεν θα αποτύχετε στην αποστολή σας όπως κι εγώ δεν απέτυχα στην δική μου. 5Δείξτε μου λίγη εμπιστοσύνη στο όνομα της εμπιστοσύνης που έχω σ’εσάς και εύκολα θα επιτύχουμε μαζί τον στόχο της τελειότητας. 6Επειδή η τελειότητα είναι μια πραγματικότητα και κανείς δεν μπορεί να την αρνηθεί. 7Δεν είναι τόσο δύσκολο να αρνηθείτε την άρνηση της τελειότητας όσο το αρνηθείτε την αλήθεια και αυτό που μπορούμε μαζί να πετύχουμε θα το πιστέψετε μόλις το δείτε να πραγματοποιείται.
9. Εσείς που προσπαθήσατε να καταργήσετε την αγάπη αποτύχατε αλλά εσείς που επιλέγετε να καταργήσετε τον φόβο θα επιτύχετε. 2Ο Κύριος είναι μαζί σας αλλά δεν το γνωρίζετε. 3Όμως ζει ο Λυτρωτής σας κα βρίσκεται κοντά σας εν ειρήνη, μέσω της οποίας δημιουργήθηκε. 4Θέλετε να ανταλλάξετε αυτή την επίγνωση με την επίγνωση του φόβου; 5Όταν θα έχουμε πλέον νικήσει τον φόβο, όχι κρύβοντάς τον, ούτε με ελαχιστοποιώντας τον ή να αρνιόμαστε την πλήρη του σημασία με οποιοδήποτε τρόπο, αυτό είναι που θα δείτε πραγματικά. 6Δεν μπορείτε να παραμερίσετε τα εμπόδια που εμποδίζουν την πραγματική όραση χωρίς να τα κοιτάξετε, επειδή για να τα παραμερίσει κάποιος σημαίνει ότι δεν τα επιθυμεί πια. 7Αν κοιτάξετε, το Άγιο Πνεύμα θα κρίνει και θα κρίνει πραγματικά. 8Όμως δεν μπορεί με την λάμψη Του να διώξει αυτά που κρατάτε κρυμμένα επειδή δεν Του τα προσφέρετε και δεν μπορεί να τα πάρει από σας.
10. Ξεκινάμε λοιπόν με ένα οργανωμένο, άρτιο σε δομή και προσεκτικά σχεδιασμένο πρόγραμμα που στόχος του είναι να μάθετε πώς να προσφέρετε στο Άγιο Πνεύμα όλα όσα δεν θέλετε. 2Ξέρει τι να κάνει μ’αυτά. 3Εσείς δεν καταλαβαίνετε πώς να χρησιμοποιήσετε αυτά που γνωρίζει. 4Όλα όσα Του δίνονται και δεν ανήκουν στον Θεό χάνονται. 5Όμως πρέπει εσείς οι ίδιοι να αντιμετωπίσετε αυτή την κατάσταση με τέλεια προθυμία, αλλιώς η γνώση Του θα είναι άχρηστη για σας. 6Σίγουρα θα μπορέσει να σας βοηθήσει αφού ο μόνος Του σκοπός είναι να βοηθά. 7Μήπως για σας που φοβάστε τον κόσμο, έτσι όπως τον αντιλαμβάνεστε, υπάρχει κάτι σημαντικότερο από το να κοιτάξετε την αιτία του φόβου και να την εγκαταλείψετε για πάντα;

Share