Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter
Μάθημα 27
Πάνω από όλα θέλω να δω

 

1. Η σημερινή ιδέα εκφράζει κάτι ισχυρότερο από απλή αποφασιστικό­τητα. 2Ανάμεσα στις επιθυμίες σου, δίνει προτεραιότητα στην όραση. 3Μπορεί να αισθανθείς δισταγμό στην χρήση αυτής της ιδέας επειδή δεν είσαι σίγουρος ότι πραγματικά την εννοείς. 4Αυτό δεν πειράζει. 5Ο σκοπός των σημερινών ασκήσεων είναι να επισπεύσουμε λίγο την ώρα όταν αυτή η ιδέα θα είναι απόλυτα αληθινή.
2. Μπορεί να υπάρξει μεγάλος πειρασμός να πιστέψεις ότι κάποιο είδος θυσίας ζητείται από σένα όταν λες ότι θέλεις να δεις πάνω από όλα. 2Αν νοιώσεις άβολα με την έλλειψη επιφυλακτικότητας στην σημερινή ιδέα, πρόσθεσε:

3Η όραση δεν κοστίζει τίποτα σε κανένα.

4Αν ο φόβος της απώλειας ακόμα επιμένει, πρόσθεσε περαιτέρω:

5Μπορεί μόνο να ευλογήσει.

3. Για να έχει το μεγαλύτερο δυνατό όφελος η σημερινή ιδέα χρειάζεται πολλές επαναλήψεις. 2Πρέπει να χρησιμοποιείται τουλάχιστον κάθε μισή ώρα και περισσότερο αν είναι δυνατόν. 3Μπορείς να δοκιμάσεις κάθε δεκαπέντε ή είκοσι λεπτά. 4Συνιστάται να θέσεις συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για την χρήση αυτής της ιδέας όταν ξυπνάς το πρωί, ή λίγο αργότερα και να προσπαθήσεις να το τηρήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. 5Δεν θα είναι δύσκολο να το κάνεις ακόμα κι αν έχεις μια συνομιλία ή είσαι απασχολημένος με κάτι άλλο εκείνη την ώρα. 6Ακόμα και τότε θα μπορέσεις να επαναλάβεις μια μικρή πρόταση στον εαυτό σου χωρίς καμιά ενόχληση.
4. Το πραγματικό ερώτημα είναι, πόσο συχνά θα το θυμηθείς; 2Πόσο πολύ θέλεις η σημερινή ιδέα να είναι αληθινή; 3Απάντησε σε μια από αυτές τις ερωτήσεις κι έχεις απαντήσει και στην άλλη. 4Είναι πιθανό να ξεχάσεις να κάνεις την άσκηση αρκετές φορές ή ίσως και πολλές φορές. 5Μην ενοχληθείς από αυτό, αλλά προσπάθησε από εκείνη την ώρα να τηρήσεις το πρόγραμμα σου. 6Αν αισθανθείς ότι έστω και μια φορά κατά την διάρκεια της ημέρας ήσουν απόλυτα ειλικρινής ενώ επανα­λάμβανες την σημερινή ιδέα, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι έχεις γλιτώσει πολλά χρόνια προσπάθειας.

 


 

Share