Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter
Μάθημα 37
Η αγιοσύνη μου ευλογεί τον κόσμο

 

1. Αυτή η ιδέα περιέχει τις πρώτες αναλαμπές της αληθινής σου λειτουργίας στον κόσμο ή το γιατί βρίσκεσαι εδώ. 2Ο σκοπός σου είναι να δεις τον κόσμο μέσα από την δική σου αγιοσύνη. 3Με αυτό τον τρόπο και εσύ και ο κόσμος ευλογούνται ταυτόχρονα. 4Κανείς δεν χάνει, τίποτα δεν αφαιρείται από κανέναν, όλοι κερδίζουν μέσω της άγιας όρασής σου.5Σημαίνει το τέλος της θυσίας επειδή προσφέρει στον καθένα όλο αυτό που τού οφείλεται. 6Και ο καθένας δικαιούται τα πάντα επειδή είναι η κληρονομιά του ως Υιός Θεού.
2. Δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος με τον οποίο η ιδέα της θυσίας να μπορεί να αφαιρεθεί από το σκεπτικό του κόσμου. 2Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος όρασης αναπόφευκτα θα απαιτήσει πληρωμή από κάποιον ή κάτι. 3Ως αποτέλεσμα, αυτός που αντιλαμβάνεται θα χάσει. 4Ούτε και έχει ιδέα γιατί χάνει. 5Παρ όλα αυτά, η ολότητά του αποκαθίσταται στην επίγνωση του μέσω της όρασης σου. 6Η αγιοσύνη σου τον ευλογεί με το να μην ζητά τίποτα από αυτόν. Αυτοί που βλέπουν τον εαυτό τους ολόκληρο δεν έχουν απαιτήσεις.
3. Η αγιοσύνη σου είναι η σωτηρία του κόσμου. 2Σού επιτρέπει να διδάξεις τον κόσμο ότι είναι ένα με σένα, όχι με κηρύγματα, όχι με λόγια αλλά απλώς με την σιωπηλή αναγνώρισή σου ότι στην αγιοσύνη σου όλα τα πράγματα ευλογούνται μαζί με σένα.
4. Σήμερα, οι τέσσερις μεγαλύτερες περίοδοι άσκησης, που η καθεμιά τους διαρκεί τρία έως πέντε λεπτά, αρχίζουν επαναλαμβάνοντας την σημερινή ιδέα ακολουθούμενη από ένα περίπου λεπτό να κοιτάς γύρω σου, καθώς εφαρμόζεις την ιδέα σε οτιδήποτε βλέπεις :

2Η αγιοσύνη μου ευλογεί αυτή την καρέκλα.
3Η αγιοσύνη μου ευλογεί αυτό το παράθυρο.
4Η αγιοσύνη μου ευλογεί αυτό το σώμα.

5Μετά κλείσε τα ματιά σου κι εφάρμοσε την ιδέα σε οποιοδήποτε πρόσωπο έρχεται στο νου σου, χρησιμοποιώντας το όνομα του και λέγοντας:

6 Η αγιοσύνη μου σε ευλογεί …….. (όνομα).

5. Μπορείς να συνεχίσεις την περίοδο εξάσκησης με τα ματιά σου κλειστά, μπορείς να ανοίξεις τα μάτια σου ξανά και να εφαρμόσεις την σημερινή ιδέα στον εξωτερικό σου κόσμο αν το επιθυμείς, μπορείς να εναλλάσσεις την εφαρμογή της ιδέας ανάμεσα σε ό,τι βλέπεις γύρω σου και σε αυτούς που έρχονται στις σκέψεις σου ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιονδήποτε συνδυασμό αυτών των δυο φάσεων εφαρμογής που προτιμάς. 2Η περίοδος εξάσκησης πρέπει να τελειώσει με μια επανάληψη της ιδέας με τα μάτια σου κλειστά και μια ακόμα επανάληψη αμέσως με τα μάτια σου ανοιχτά.
6. Οι πιο σύντομες ασκήσεις συνίστανται στην επανάληψη της ιδέας όσο πιο συχνά μπορείς. 2Είναι ιδιαίτερα βοηθητικό να την εφαρμόζεις σιωπηλά σε οποιονδήποτε συναντάς, χρησιμοποιώντας το όνομα του καθώς το κάνεις αυτό. 3Είναι ουσιαστικό να χρησιμοποιείς την ιδέα αν κάποιος φαίνεται να σού προξενεί μια δυσμενή αντίδραση. 4Πρόσφερέ του αμέσως την ευλογία της αγιοσύνης σου ώστε να μάθεις να την κρατάς στην επίγνωση σου.

 


 

Share