Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter
Μάθημα 40
Ως Υιός του Θεού είμαι ευλογημένος

 

1. Σήμερα θα αρχίσουμε να επιβεβαιώνουμε μερικά από τα χαρούμενα πράγματα που δικαιούσαι όντας αυτό που είσαι. 2Δεν χρειάζονται μακρές περίοδοι εξάσκησης σήμερα αλλά πολύ συχνές σύντομες περίοδοι είναι απαραίτητες. 3Μια εξάσκηση κάθε δέκα λεπτά θα ήταν πολύ επιθυμητή, και σου ζητείται ιδιαίτερα να δοκιμάσεις αυτόν τον ρυθμό και να τον τηρήσεις όποτε είναι δυνατόν. 4Αν ξεχάσεις, προσπάθησε ξανά. 5Αν υπάρξουν μεγάλες διακοπές, προσπάθησε ξανά. 6Όποτε το θυμάσαι, προσπάθησε ξανά.
2. Δεν χρειάζεται να κλείσεις τα μάτια σου για τις περιόδους εξάσκησης, αν και είναι πιθανό να το βρεις πιο βοηθητικό εάν το κάνεις. 2Μπορεί ωστόσο να βρεθείς σε διάφορες καταστάσεις κατά την διάρκεια της ημέρας όπου δεν θα είναι εφικτό να κλείσεις τα μάτια σου. 3Μην χάσεις την εξάσκηση εξαιτίας αυτού. 4Μπορείς να εξασκηθείς αρκετά καλά κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, αν πραγματικά θέλεις.
3. Οι σημερινές ασκήσεις παίρνουν λίγο χρόνο και καθόλου προσπάθεια. 2Επανάλαβε την σημερινή ιδέα και μετά πρόσθεσε αρκετά από τα χαρακτηριστικά που συνδέεις με το να είσαι Υιός του Θεού, εφαρμόζοντας τα στον εαυτό σου. 3Μια περίοδος εξάσκησης θα μπορούσε να συνίσταται, για παράδειγμα, από τα ακόλουθα:

4Είμαι ευλογημένος ως ένας Υιός του Θεού.
5Είμαι ευτυχισμένος, γαλήνιος, στοργικός και ευχαριστημένος.

6Μια άλλη άσκηση θα μπορούσε να πάρει την εξής μορφή:

7Είμαι ευλογημένος ως Υιός του Θεού.
8Είμαι ήρεμος, ήσυχος, βέβαιος και με αυτοπεποίθηση.

9Αν μόνο λίγος χρόνος είναι διαθέσιμος, είναι αρκετό να πεις στον εαυτό σου ότι είσαι ευλογημένος ως  Υιός του Θεού.

 


 

Share