Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter
Μάθημα 48
Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ.

1. Η σημερινή ιδέα απλώς δηλώνει ένα γεγονός. 2Δεν είναι γεγονός για εκείνους που πιστεύουν στις ψευδαισθήσεις, αλλά οι ψευδαισθήσεις δεν είναι γεγονότα. 3Αληθινά δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. 4Είναι πολύ εύκολο να το αναγνωρίσεις αυτό. 5Είναι όμως πολύ δύσκολο να αναγνωριστεί από εκείνους που επιθυμούν οι ψευδαισθήσεις να είναι αληθινές.
2. Οι σημερινές περίοδοι εξάσκησης θα είναι πολύ σύντομες, πολύ απλές και πολύ συχνές. 2Απλώς επανάλαβε την ιδέα όσο συχνά είναι δυνατό. 3Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις με τα μάτια σου ανοιχτά οποιαδήποτε ώρα και σε οποιαδήποτε κατάσταση. 4Ωστόσο, συνιστάται ιδιαίτερα να διαθέτεις ένα περίπου λεπτό, όποτε είναι δυνατόν, για να κλείνεις τα μάτια σου και να επαναλαμβάνεις αργά την ιδέα στον εαυτό σου αρκετές φορές. 5Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να χρησιμοποιείς την ιδέα αμέσως, αν οτιδήποτε ενοχλήσει την ειρήνη του νου σου.
3. Η παρουσία του φόβου είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι βασίζεσαι στην δική σου δύναμη. 2Η επίγνωση ότι δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς δείχνει ότι κάπου μέσα στο νου σου, όχι αναγκαστικά σε ένα μέρος που ήδη αναγνωρίζεις, έχεις θυμηθεί τον Θεό κι έχεις αφήσει την δύναμη Του να πάρει την θέση της αδυναμίας σου. 3Την στιγμή που είσαι πρόθυμος να το κάνεις, πράγματι δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείς.

 


 

Share