Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter
Μάθημα 49
Η Φωνή τού Θεού μού μιλάει όλη την ημέρα

 

1. Είναι απολύτως δυνατό να ακούς την Φωνή του Θεού όλη την ημέρα χωρίς να διακόπτεις με κανένα τρόπο  τις κανονικές σου δραστηριότητες. 2Το μέρος του νου σου στο οποίο κατοικεί η αλήθεια είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Θεό, είτε το αντιλαμβάνεσαι είτε όχι. 3Είναι το άλλο μέρος του νου σου που λειτουργεί στον κόσμο και υπακούει τους νόμους του κόσμου. 4Είναι αυτό το μέρος που είναι διαρκώς διασπασμένο, αποδιοργανωμένο και πολύ αβέβαιο.
2. Το μέρος που ακούει την φωνή του Θεού είναι ήρεμο, ήσυχο, και απόλυτα βέβαιο. 2Στην πραγματικότητα, είναι το μόνο μέρος του νου που υπάρχει. 3Το άλλο μέρος είναι μια αχαλίνωτη ψευδαίσθηση, έξαλλη και γεμάτη ταραχή, χωρίς όμως κανενός είδους πραγματικότητα. 4Προσπάθησε σήμερα να μην το ακούς. 5Προσπάθησε να ταυτιστείς με το μέρος του νου σου όπου η γαλήνη και η ειρήνη βασιλεύουν για πάντα. 6Προσπάθησε να ακούσεις την φωνή του Θεού να σε καλεί με αγάπη, υπενθυμίζοντας σου ότι ο Δημιουργός σου δεν έχει ξεχάσει τον Υιό του.
3. Θα χρειαστούμε τουλάχιστον τέσσερις πεντάλεπτες περιόδους εξάσκη­σης σήμερα κι ακόμα περισσότερες εάν είναι δυνατό. 2Θα προσπαθήσουμε στην πραγματικότητα να ακούσουμε τη Φωνή του Θεού να σου θυμίζει Αυτόν και τον Εαυτό σου. 3Θα πλησιάσουμε αυτήν την πιο ευτυχή κι αγιοτάτη σκέψη με αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι κάνοντας το αυτό ενώνουμε τη θέληση μας με το θέλημα του Θεού. 4Αυτός θέλει να ακούσεις τη Φωνή Του. 5Σού Την έδωσε για να ακουστεί.
4. Άκουσε προσεκτικά μέσα στη βαθιά σιωπή. 2Μείνε ακίνητος και άνοιξε το νου σου. 3Προχώρα πέρα από όλες τις τραχιές κραυγές κι αρρωστημένες φαντασιώσεις που καλύπτουν τις αληθινές σου σκέψεις και αποκρύπτουν τον αιώνιο δεσμό σου με τον Θεό. 4Βυθίσου βαθιά μέσα στην ειρήνη που σε περιμένει πέρα από τις έξαλλες κι αναστατωμένες σκέψεις, τα θεάματα και τους ήχους αυτού του τρελού κόσμου. 5Δεν ζεις εδώ. 6Προσπαθούμε να φτάσουμε στο αληθινό σου σπίτι. 7Προσπαθούμε να φτάσουμε στο μέρος που είσαι πραγματικά καλοδεχούμενος, προσπαθού­με να φτάσουμε στον Θεό.
5. Μην ξεχνάς να επαναλαμβάνεις πολύ συχνά την σημερινή ιδέα. 2Κάντο με τα μάτια σου ανοιχτά όποτε είναι αναγκαίο, αλλά κλείνε τα όταν είναι δυνατό. 3Και να σιγουρευτείς ότι θα καθίσεις σιωπηλά και θα επαναλάβεις την σημερινή ιδέα όποτε μπορείς κλείνοντας τα μάτια σου στον κόσμο και συνειδητοποιώντας ότι προσκαλείς την Φωνή του Θεού να σου μιλήσει.

Share