Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter
Μάθημα 50
Συντηρούμαι από την Αγάπη τού Θεού

 

1. Εδώ βρίσκεται η απάντηση στο κάθε πρόβλημα που θα αντιμετωπίσεις σήμερα, αύριο και οποτεδήποτε. 2Σε αυτό τον κόσμο πιστεύεις ότι συντηρείσαι από το καθετί εκτός από τον Θεό. 3 Εναποθέτεις την πίστη σου στα πιο ασήμαντα και τρελά σύμβολα, χαπάκια, χρήματα, «προστατευτικό» ρουχισμό, επιρροή, κύρος, στο να είσαι αρεστός, στο να έχεις τις «σωστές γνωριμίες» και σε μια ατέλειωτη σειρά ανύπαρκτων μορφών τις οποίες προικίζεις με μαγικές δυνάμεις.
2. Όλα αυτά είναι τα υποκατάστατα σου για την Αγάπη του Θεού. 2Όλα αυτά τα αγαπάς για να διασφαλίσεις την ταύτιση σου με το σώμα. 3Αυτά τα πράγματα είναι ύμνοι που δοξάζουν το εγώ. 4Μην εναποθέτεις την πίστη σου σε αυτό που δεν έχει αξία. 5Δεν θα σε συντηρήσει.
3. Μόνο η Αγάπη του Θεού θα σε προστατεύει σε όλες τις περιστάσεις. 2Θα σε σηκώσει πάνω από κάθε δοκιμασία και θα σε ανεβάσει ψηλά πάνω από όλους τους αντιληπτούς κινδύνους αυτού του κόσμου σε ένα κλίμα τέλειας ειρήνης και ασφάλειας. 3Θα σε μεταφέρει σε μια πνευματική κατάσταση που τίποτα δεν μπορεί να απειλήσει, τίποτα δεν μπορεί να αναστατώσει κι όπου τίποτα δεν μπορεί να εισβάλλει στην αιώνια γαλήνη του Υιού του Θεού.
4. Μην εναποθέτεις την πίστη σου στις ψευδαισθήσεις. 2Θα σε προδώσουν. 3 Θέσε όλη την πίστη σου στην Αγάπη του Θεού μέσα σου, αιώνια, αμετάβλητη και για πάντα σίγουρη. 4Αυτή είναι η απάντηση σε οτιδήποτε αντιμετωπίζεις σήμερα. 5Μέσω της Αγάπης του Θεού μέσα σου μπορείς να λύσεις όλες τις φαινομενικές δυσκολίες με σιγουριά και χωρίς προσπάθεια. 6Πες το αυτό στον εαυτό σου πολλές φορές σήμερα. 7Είναι μια διακήρυξη της απελευθέρωσης σου από την πίστη στα είδωλα. 8Είναι η αναγνώριση της αλήθειας για τον εαυτό σου.
5. Δυο φορές σήμερα, πρωί και βράδυ και για δέκα λεπτά, άφησε την σημερινή ιδέα να βυθιστεί βαθιά μέσα στη συνειδητότητα σου. 2Επανάλαβέ την, συλλογίσου πάνω σε αυτήν, άφησε παρόμοιες σκέψεις να έρθουν να σε βοηθήσουν να αναγνωρίσεις την αλήθεια της κι άφησε την ειρήνη να κυλήσει πάνω σου σαν μια κουβέρτα προστασίας και σιγουριάς. 3Μην αφήνεις άσκοπες κι ανόητες σκέψεις να μπαίνουν και να αναστατώνουν τον άγιο νου του Υιού του Θεού. 4Ετσι είναι η Βασιλεία του Ουρανού. 5 Έτσι είναι ο τόπος ανάπαυσης όπου ο Πατέρας σου σε έχει τοποθετήσει για πάντα.

Share