Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter
Μάθημα 58

Οι παρακάτω ιδέες θα επανεξεταστούν σήμερα:

 

1. (36) Η αγιοσύνη μου περιβάλλει το καθετί που βλέπω.

2Από την αγιοσύνη μου προέρχεται η αντίληψη του πραγματικού κόσμου. 3Έχοντας συγχωρέσει, δεν βλέπω πια τον εαυτό μου σαν ένοχο. 4Μπορώ να αποδεχτώ την αθωότητα που είναι η αλήθεια για τον εαυτό μου. 5Κοιτάζοντας μέσα από μάτια που κατανοούν, η αγιοσύνη του κόσμου είναι το μόνο που βλέπω επειδή μπορώ να απεικονίσω μόνο τις σκέψεις που έχω για τον εαυτό μου.

2. (37) Η αγιοσύνη μου ευλογεί τον κόσμο.

2Η αντίληψη της αγιοσύνης μου δεν ευλογεί μόνο εμένα. 3Όλοι και όλα που βλέπω στο φως της μοιράζονται την χαρά που μου δίνει. 4Δεν υπάρχει τίποτα που να είναι χωρίς αυτή την χαρά, επειδή δεν υπάρχει τίποτα που να μην μοιράζεται την αγιοσύνη μου. 5Καθώς αναγνωρίζω την αγιοσύνη μου, έτσι και η αγιοσύνη του κόσμου ακτινοβολεί για να την δουν όλοι.

3. (38) Δεν υπάρχει τίποτα που η αγιοσύνη μου δεν μπορεί να κάνει.

2Η αγιοσύνη μου είναι απεριόριστη στη δύναμη της να θεραπεύσει επειδή είναι απεριόριστη στη δύναμη της να σώσει. 3Από τι μπορεί να σωθεί κανείς παρά από ψευδαισθήσεις; 4Και τι είναι όλες οι ψευδαισθήσεις παρά ψευδείς ιδέες για τον εαυτό μου; 5Η αγιοσύνη μου τις αναιρεί όλες βεβαιώνοντας την αλήθεια για μένα. 6Στην παρουσία της αγιοσύνης μου, την οποία μοιράζομαι με τον ίδιο τον Θεό, όλα τα είδωλα εξαφανίζονται.

4. (39) Η αγιοσύνη μου είναι η σωτηρία μου.

2Αφού η αγιοσύνη μου με σώζει από όλες τις ενοχές, η αναγνώριση της αγιοσύνης μου είναι η αναγνώριση της σωτηρίας μου. 3Είναι επίσης η αναγνώριση της σωτηρίας του κόσμου. 4Απαξ και αποδεχτώ την αγιοσύνη μου, τίποτα δεν μπορεί να με φοβίσει. 5Κι επειδή δεν φοβάμαι, όλοι πρέπει να μοιραστούν την κατανόηση μου η οποία είναι το δώρο του Θεού σε μένα και στον κόσμο.

5. (40) Ως Υιός του Θεού, είμαι ευλογημένος.

2Σε αυτό έγκειται η αξίωση μου για ό,τι είναι καλό και μόνο καλό. 3Είμαι ευλογημένος ως Υιός Θεού. 4Όλα τα καλά πράγματα είναι δικά μου επειδή ο Θεός τα προόρισε για μένα. 5Δεν μπορώ να υποφέρω καμιά απώλεια ή στέρηση ή πόνο λόγω του Ποιος είμαι. 6Ο Πατέρας μου με στηρίζει, με προστατεύει και με κατευθύνει σε όλα τα πράγματα. 7Η φροντίδα Του για μένα είναι άπειρη κι είναι μαζί μου για πάντα. 8Είμαι αιώνια ευλογημένος ως Υιός Του.

Share