Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter
Μάθημα 60

Οι ιδέες για τη σημερινή επανάληψη είναι οι εξής:

1. (46) Ο Θεός είναι η Αγάπη με την οποία συγχωρώ.

2Ο Θεός δεν συγχωρεί επειδή δεν έχει ποτέ καταδικάσει. 3Οι αθώοι δεν μπορούν να κατακρίνουν κι εκείνοι που έχουν αποδεχτεί την αθωότητα τους δεν βλέπουν τίποτα να συγχωρέσουν. 4Όμως η συγχώρεση είναι το μέσο με το οποίο θα αναγνωρίσω την αθωότητα μου. 5Είναι η αντανάκλαση της Αγάπης του Θεού στην γη. 6Θα με φέρει αρκετά κοντά στον Ουρανό ώστε η Αγάπη του Θεού να μπορέσει να με φτάσει και να με ανυψώσει σε Αυτόν.

2. (47) Ο Θεός είναι η Δύναμη την οποία εμπιστεύομαι.

2Δεν είναι η δική μου δύναμη μέσω της οποίας συγχωρώ. 3Είναι μέσω της δύναμης του Θεού μέσα μου, την οποία θυμάμαι καθώς συγχωρώ. 4Καθώς αρχίζω να βλέπω, αναγνωρίζω την αντανάκλασή Του στην γη. 5Συγχωρώ όλα τα πράγματα επειδή αισθάνομαι το ξύπνημα της δύναμης Του μέσα μου. 6Κι αρχίζω να θυμάμαι την Αγάπη που επέλεξα να ξεχάσω, η οποία όμως δεν με έχει ξεχάσει.

3. (48) Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ.

2Πόσο ασφαλής θα μου φανεί ο κόσμος όταν μπορέσω να τον δω! 3Δεν θα μοιάζει σε τίποτα με αυτό που φαντάζομαι ότι βλέπω τώρα. 4Όλοι αυτοί κι όλα αυτά που βλέπω θα γύρουν προς τα μένα να με ευλογήσουν. 5Θα αναγνωρίσω στον καθένα τον πιο αγαπητό μου Φίλο. 6Τι θα μπορούσα να φοβηθώ σε ένα κόσμο που έχω συγχωρέσει και ο οποίος με έχει συγχωρέσει;

4. (49) Η φωνή του Θεού μού μιλά όλη την ημέρα.

2Δεν υπάρχει ούτε μια στιγμή που η Φωνή του Θεού να σταματά να καλεί τη συγχώρεση μου να με σώσει. 3Δεν υπάρχει στιγμή που η Φωνή Του δεν διευθύνει τις σκέψεις μου, καθοδηγεί τις πράξεις μου και οδηγεί τον δρόμο μου. 4Βαδίζω σταθερά προς την αλήθεια. 5Δεν μπορώ να πάω πουθενά αλλού επειδή η Φωνή του Θεού είναι η μόνη φωνή και ο μόνος οδηγός που έχει δοθεί στον Υιό Του.

5. (50) Συντηρούμαι από την Αγάπη τού Θεού.

2Καθώς ακούω προσεκτικά τη Φωνή του Θεού, συντηρούμαι από την Αγάπη Του. 3Καθώς ανοίγω τα μάτια μου, η Αγάπη Του φωτίζει τον κόσμο για να δω. 4Καθώς συγχωρώ, η Αγάπη Του μου υπενθυμίζει ότι ο Υιός Του είναι αναμάρτητος. 5Και καθώς κοιτάζω τον κόσμο με την όραση που Αυτός μου έχει δώσει, θυμάμαι ότι είμαι ο Υιός Του.

Share