Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1. Η σημερινή ιδέα είναι μια πλήρης και ακριβής δήλωση για το ποιος είσαι. 2Αυτός είναι ο λόγος που είσαι το φως του κόσμου. 3Αυτός είναι ο λόγος που ο Θεός σε όρισε σωτήρα του κόσμου. 4Αυτός είναι ο λόγος που ο Υιός του Θεού βασίζεται σε σένα για τη σωτηρία του. 5Σώζεται εξαιτίας του ποιος είσαι. 6Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια σήμερα να φτάσουμε αυτήν την αλήθεια για το ποιος είσαι και να συνειδητοποιήσουμε πλήρως, έστω και για μία μόνο στιγμή, ότι αυτή είναι η αλήθεια.
2. Στην πιο μεγάλη περίοδο εξάσκησης θα συλλογιστούμε την πραγματικότητά σου και την απόλυτα αμετάβλητη και αναλλοίωτη φύση της. 2Θα αρχίσουμε επαναλαμβάνοντας αυτήν την αλήθεια σχετικά με εσένα και μετά θα αφιερώσουμε μερικά λεπτά για να προσθέσουμε μερικές παρόμοι­ες σκέψεις όπως:

3Η αγιοσύνη με δημιούργησε άγιο.
4Η καλοσύνη με δημιούργησε καλό.
5Η εξυπηρετικότητα με δημιούργησε εξυπηρετικό.
6Η τελειότητα με δημιούργησε τέλειο.

7Οποιοδήποτε χαρακτηριστικό ταιριάζει στον Θεό, όπως Αυτός ορίζει τον εαυτό Του, είναι κατάλληλο για αυτή την χρήση. 8Σήμερα προσπαθούμε να αναιρέσουμε τον δικό σου ορισμό του Θεού και να τον αντικαταστή­σουμε με τον Δικό Του. 9Προσπαθούμε επίσης να τονίσουμε ότι είσαι μέρος του ορισμού του Εαυτού Του.
3. Αφού καλύψεις αρκετές από παρόμοιες σκέψεις, προσπάθη­σε για μια σύντομη προπαρασκευαστική περίοδο να αφήσεις όλες τις σκέψεις να φύγουν και μετά προχώρησε πέρα από όλες τις εικόνες και τις προκαταλήψεις που έχεις για τον εαυτό σου ώστε να φτάσεις στην αλήθεια μέσα σου. 2Αν η Αγάπη σε δημιούργησε όπως είναι ο Εαυτός της, αυτός ο Εαυτός πρέπει να είναι μέσα σου. 3Και κάπου μέσα στον νου σου Αυτός υπάρχει για να τον βρεις.
4. Μπορεί να το βρεις αναγκαίο να επαναλαμβάνεις την σημερινή ιδέα κάθε λίγο για να αντικαθιστάς διασπαστικές σκέψεις. 2Μπορεί επίσης να βρεις ότι αυτό δεν είναι αρκετό και ότι χρειάζεσαι να συνεχίσεις προσθέτοντας άλλες παρόμοιες σκέψεις σχετικά με την αλήθεια για τον εαυτό σου. 3Ισως, όμως θα πετύχεις να προχωρήσεις πέρα από αυτό το στάδιο και, μέσω του διαστήματος όπου δεν υπάρχει σκέψη, να φτάσεις στην επίγνωση ενός λαμπρού φωτός στο οποίο αναγνωρίζεις τον εαυτό σου όπως η Αγάπη σε δημιούργησε. 4Να είσαι σίγουρος σήμερα ότι θα κάνεις μεγάλη πρόοδο ερχόμενος πιο κοντά σε αυτή την επίγνωση, είτε αισθάνεσαι ότι έχεις πετύχει είτε όχι.
5. Θα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο σήμερα να εξασκηθείς με την σημερινή ιδέα όσο πιο συχνά μπορείς. 2Χρειάζεσαι να ακούς την αλήθεια για τον εαυτό σου όσο το δυνατόν πιο συχνά, επειδή ο νους σου είναι πάρα πολύ απορροφημένος με ψευδείς αντιλήψεις για τον εαυτό σου. 3Τέσσερις ή πέντε φορές την ώρα και ίσως ακόμα περισσότερο, θα ήταν πάρα πολύ ωφέλιμο να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου ότι η Αγάπη σε δημιούργησε όπως είναι ο εαυτός της. 4Άκου την αλήθεια για τον εαυτό σου σε αυτήν την δήλωση.
6. Στις μικρότερες περιόδους εξάσκησης, προσπάθησε να συνειδητοποι­ήσεις ότι αυτή δεν είναι η μικρή μοναχική φωνή που σου το λέει αυτό. 2Αυτή είναι η Φωνή για τον Θεό, που σου υπενθυμίζει τον Πατέρα σου και τον Εαυτό σου. 3Αυτή είναι η Φωνή της αλήθειας που αντικαθιστά το καθετί που το εγώ σου λέει για τον εαυτό σου με την απλή αλήθεια για τον Υιό του Θεού. 4Η Αγάπη σε δημιούργησε όπως είναι ο Εαυτός της.


 

Share