Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1. Το φως έχει έρθει. 2Είσαι θεραπευμένος και μπορείς να θεραπεύσεις. 3Το φως έχει έρθει. 4Έχεις σωθεί και μπορείς να σώσεις. 5Είσαι εν ειρήνη και φέρνεις την ειρήνη μαζί σου όπου πηγαίνεις. 6Σκοτάδι και ταραχή και θάνατος έχουν εξαφανιστεί. 7Το φως έχει έρθει.
2. Σήμερα γιορτάζουμε το ευτυχές τέλος του μακρόχρονου ονείρου σου, της καταστροφής. 2Δεν υπάρχουν σκοτεινά όνειρα τώρα. 3Το φως έχει έρθει. 4Σήμερα η εποχή του φωτός αρχίζει για σένα και για τον καθένα. 5Είναι μια νέα εποχή στην οποία ένας καινούριος κόσμος γεννιέται. 6Στο πέρασμά του, ο παλιός κόσμος δεν έχει αφήσει ίχνη πάνω στον καινούριο. 7Σήμερα θα δούμε έναν διαφορετικό κόσμο, επειδή το φως έχει έρθει.
3. Οι ασκήσεις μας για σήμερα θα είναι χαρούμενες και με αυτές προσφέρουμε ευχαριστίες για το πέρασμα του παλιού κόσμου και την αρχή του καινούρι­ου. 2Καμιά σκιά από το παρελθόν δεν παραμένει να θολώσει την όραση μας και να κρύψει τον κόσμο που η συγχώρεση μάς προσφέρει. 3Σήμερα θα δεχτούμε τον νέο κόσμο ως τον κόσμο που θέλουμε να δούμε. 4Θα μας δοθεί αυτό που επιθυμούμε. 5Θέλουμε να δούμε το φως. το φως έχει έρθει.
4. Οι μεγαλύτερες περίοδοι εξάσκησης θα αφιερωθούν στο να κοιτάξου­με τον κόσμο που η συγχώρεση μας, μάς δείχνει. 2Αυτό είναι που θέλουμε να δούμε και μόνον αυτό. 3Ο μοναδικός μας σκοπός καθιστά τον στόχο αναπόφευκτο. 4Σήμερα ο πραγματικός κόσμος εγείρεται χαρούμενα μπροστά μας, για να τον δούμε επιτέλους. 5Η όραση μάς δόθηκε τώρα, που το φως έχει έρθει.
5. Σήμερα, δεν θέλουμε να δούμε την σκιά του εγώ πάνω στον κόσμο. 2Βλέπουμε το φως και μέσα σε αυτό βλέπουμε την αντανάκλαση της Βασιλείας του Ουρανού να απλώνεται σε όλο τον κόσμο. 3 Άρχισε τις μεγαλύτερες περιόδους εξάσκησης λέγοντας στον εαυτό σου τα χαρμόσυνα νέα της απελευθέρωσης σου:

4Το Φως έχει έρθει. 5Έχω συγχωρέσει τον κόσμο.

6. Μην μείνεις στο παρελθόν σήμερα. 2Διατήρησε ένα εντελώς ανοιχτό νου, καθαρισμένο από όλες τις παλιές ιδέες  κι από κάθε έννοια που έχεις φτιάξει. 3Έχεις συγχωρέσει τον κόσμο σήμερα. 4Μπορείς να τον κοιτάξεις τώρα σαν να μην τον έχεις δει ποτέ πριν. 5Δεν γνωρίζεις ακόμα πώς μοιάζει 6Απλώς περιμένεις να σού τον δείξουν. 7Ενώ περιμένεις, επανάλαβε αρκετές φορές, αργά και με πλήρη υπομονή:

8Το φως έχει έρθει. 9Έχω συγχωρέσει τον κόσμο.

7. Συνειδητοποίησε ότι η συγχώρεση σου, σού δίνει το δικαίωμα της όρασης. 2Κατανόησε ότι το Άγιο Πνεύμα ποτέ δεν αποτυγχάνει να δώσει το δώρο της όρασης σε αυτούς που συγχωρούν. 3Πίστεψε ότι Αυτός δεν θα σε απογοητεύσει τώρα. 4Έχεις συγχωρέσει τον κόσμο. 5Αυτός θα είναι μαζί σου καθώς κοιτάς και περιμένεις. 4Αυτός θα σού δείξει ό,τι βλέπει η αληθινή όραση. 7Είναι η Βούλησή Του και έχεις συνδεθεί μαζί Του. 8Περίμενε υπομονετικά για Αυτόν. 9Θα είναι εκεί. 10Το φως έχει έρθει. 11‘Εχεις συγχωρέσει τον κόσμο.
8. Πες Του ότι γνωρίζεις ότι δεν μπορείς να αποτύχεις επειδή Τον εμπιστεύεσαι. 2Και πες στον εαυτό σου ότι περιμένεις με βεβαιότητα να κοιτάξεις τον κόσμο που Αυτός σού υποσχέθηκε. 3Από δω και μπρος θα βλέπεις διαφορετικά. 4Σήμερα το φως έχει έρθει. 5Και θα δεις τον κόσμο που σού έχει υποσχεθεί, από τότε που άρχισε ο χρόνος και στον οποίο το τέλος του χρόνου είναι σίγουρο.
9. Οι πιο σύντομες περίοδοι εξάσκησης θα είναι επίσης χαρούμενες υπενθυμίσεις της απελευθέρωσής σου. 2Υπενθύμιζε στον εαυτό σου κάθε ένα τέταρτο περίπου, ότι σήμερα είναι ώρα ιδιαίτερης γιορτής. 3Ευχαρίστησε για το έλεος και την Αγάπη του Θεού. 4Να είσαι χαρούμενος που η δύναμη της συγχώρεσης θεραπεύει εντελώς την όραση σου. 5Να είσαι βέβαιος ότι αυτή την ημέρα υπάρχει ένα νέο ξεκίνημα. 6Χωρίς το σκοτάδι του παρελθόντος πάνω στα μάτια σου, δεν μπορείς να αποτύχεις να δεις σήμερα. 7Και ό,τι θα δεις θα είναι τόσο ευπρόσδεκτο, που με χαρά θα παρατείνεις την σημερινή ημέρα για πάντα.
10. Λέγε λοιπόν:

2Το Φως έχει έρθει. 3‘Εχω συγχωρέσει τον κόσμο.

4Αν τυχόν μπεις σε πειρασμό, πες στον οποιοδήποτε, που φαίνεται να σε τραβά πίσω στο σκοτάδι τα εξής:

5Το Φως έχει έρθει. 6Σε έχω συγχωρέσει.

11. Αφιερώνουμε αυτήν την μέρα στην γαλήνη, στην οποία ο Θεός θα σε ήθελε να βρίσκεσαι. 2Κράτησέ την στην επίγνωση τού εαυτού σου και βλέπε την παντού σήμερα, καθώς γιορτάζουμε την αρχή της όρασης σου και την θέα του πραγματικού κόσμου, που έχει έρθει να αντικαταστήσει τον ασυγχώρητο κόσμο, που νόμιζες ότι ήταν πραγματικός.


 

Share