Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1. Τα θαύματα σού ανήκουν δικαιωματικά εξαιτίας αυτού που είσαι.2Θα λάβεις τα θαύματα εξαιτίας αυτού που είναι ο Θεός. 3Και θα προσφέρεις θαύματα επειδή είσαι ένα με τον Θεό. 4Και πάλι, πόσο απλή είναι η σωτηρία! 5Είναι απλώς μια δήλωση της αληθινής σου ταυτότητας. 6Είναι ακριβώς αυτό που θα γιορτάσουμε σήμερα.
2. Η αξίωση σου για θαύματα δεν έγκειται στις ψευδαισθήσεις σου για τον εαυτό σου. 2Δεν βασίζεται σε καμιά από τις μαγικές δυνάμεις που έχεις αποδώσει στον εαυτό σου, ούτε σε κάποιο τελετουργικό που έχεις επινοήσει. 3Ενυπάρχει στην αλήθεια αυτού που είσαι. 4Υπονοείται σε αυτό που είναι ο Θεός, ο Πατέρας σου. 5Εξασφαλίστηκε στην δημιουργία σου και εγγυάται από τους νόμους του Θεού.
3. Σήμερα θα ζητήσουμε τα θαύματα που είναι το δικαίωμα σου επειδή σου ανήκουν. 2Σου έχει δοθεί η υπόσχεση της πλήρους απελευθέρωσης από τον κόσμο που έφτιαξες. 3Σου έχει δοθεί η διαβεβαίωση ότι η Βασιλεία του Θεού είναι μέσα σου και δεν μπορεί ποτέ να χαθεί. 4Δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο από ό,τι μας ανήκει αληθινά. 5Σήμερα, όμως, θα προσέ­ξουμε επίσης να μην αρκεστούμε σε τίποτα λιγότερο.
4. Άρχισε τις μεγαλύτερες περιόδους εξάσκησης λέγοντας με πλήρη αυτοπεποίθηση στον εαυτό σου ότι τα θαύματα σου ανήκουν δικαιωματι­κά. 2Καθώς κλείνεις τα μάτια σου, υπενθύμισε στον εαυτό σου ότι ζητάς μονάχα ό,τι είναι δικαιωματικά δικό σου. 3Υπενθύμισε στον εαυτό σου επίσης ότι τα θαύματα ποτέ δεν αφαιρούνται από κάποιον για να δοθούν σε κάποιον άλλο και ότι ζητώντας τα δικαιώματά σου, υποστηρίζεις τα δικαιώματα όλων. 4Τα θαύματα δεν υπακούουν στους νόμους αυτού του κόσμου. 5Απλώς απορρέουν από τους νόμους του Θεού.
5. Μετά από αυτή την σύντομη εισαγωγική φάση, περίμενε σιωπηλά για την διαβεβαίωση ότι το αίτημά σου έχει ικανοποιηθεί. 2Εχεις ζητήσει την σωτηρία του κόσμου και την δική σου. 3‘Εχεις παρακαλέσει να σου δοθούν τα μέσα με τα οποία αυτή θα επιτευχθεί. 4Δεν μπορεί να μην σου δοθεί διαβεβαίωση για αυτό. 5Δεν ζητάς τίποτα άλλο, παρά το Θέλημα του Θεού.
6. Όταν το κάνεις αυτό, στην πραγματικότητα δεν ζητάς τίποτα. 2Δηλώ­νεις ένα γεγονός που δεν μπορεί να απορριφθεί. 3Το Άγιο Πνεύμα δεν μπορεί παρά να σε διαβεβαιώσει ότι το αίτημα σου έχει ικανοποιηθεί. 4Το γεγονός ότι το αποδέχτηκες το βεβαιώνει. 5Δεν υπάρχει περιθώριο σήμερα για αμφιβολία και αβεβαιότητα. 6Ρωτάμε μια πραγματική ερώτηση επιτέλους. 7.Η απάντηση είναι μια απλή δήλωση ενός απλού γεγονότος. 8Θα λάβεις την διαβεβαίωση που ζητάς.
7. Οι πιο σύντομες περίοδοι εξάσκησης θα είναι συχνές και θα είναι επίσης αφιερωμένες στην υπενθύμιση ενός απλού γεγονότος. 2Σήμερα λέγε συχνά στον εαυτό σου το εξής:

3Τα θαύματα μου ανήκουν δικαιωματικά.

4Ζήτησέ τα όποτε προκύπτει μια κατάσταση στην οποία απαιτούνται. 5Θα αναγνωρίσεις αυτές τις καταστάσεις. 6Κι επειδή δεν βασίζεσαι στον εαυτό σου για το θαύμα, σού έχει δοθεί πλήρως το δικαίωμα να το λάβεις όποτε το ζητάς.
8. Θυμήσου επίσης να μην ικανοποιηθείς με τίποτα λιγότερο από την τέλεια απάντηση. 2Αν τυχόν μπεις σε πειρασμό, αμέσως πες στον εαυτό σου τα εξής:

3Δεν θα ανταλλάξω τα θαύματα με τα παράπονα.
4Θέλω μόνο ό,τι μου ανήκει. 5Ο Θεός έχει καθιερώσει τα θαύματα ως  δικαίωμα μου.

Share