Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

1. Το εγώ προσπαθεί να σας διδάξει πώς να κερδίσετε ολόκληρο τον κόσμο και να χάσετε την ψυχή σας. 2Το Άγιο Πνεύμα διδάσκει ότι δεν μπορείτε να χάσετε την ψυχή σας και ότι δεν υπάρχει τίποτα να κερδίσει κανείς σε αυτόν τον κόσμο, διότι από μόνος του δεν ωφελεί σε τίποτε. 3Να επενδύεις χωρίς κέρδος σίγουρα έχει ως αποτέλεσμα την φτώχεια. 4Όχι μόνο δεν υπάρχει κέρδος σε αυτήν την επένδυση αλλά και το κόστος που σου στοιχίζει είναι τεράστιο. 5Διότι αυτή η επένδυση σου στοιχίζει την πραγματικότητα του αληθινού κόσμου εφόσον αρνείσαι την δική σου πραγματικότητα και δεν σου δίνει τίποτα για αντάλλαγμα. 6Δεν μπορείς να πουλήσεις την ψυχή σου αλλά μπορείς να πουλήσεις την επίγνωσή σου γι’ αυτήν. 7Δεν μπορείς να αντιληφθείς την ψυχής σου αλλά δεν θα την γνωρίσεις όσο αντιλαμβάνεσαι κάτι άλλο ως πολυτιμότερο από αυτήν.
2. Το Άγιο Πνεύμα είναι η δύναμή σας επειδή γνωρίζει ότι είστε μόνο πνεύμα. 2Γνωρίζει πολύ καλά ότι εσείς δεν γνωρίζετε τον εαυτό σας και έχει πλήρη επίγνωση πώς να σας διδάξει για να θυμηθείτε τι είστε. 3Επειδή σας αγαπά, με χαρά θα σας διδάξει αυτά που αγαπά επειδή είναι το θέλημά Του να τα μοιραστεί. 4Επειδή σας θυμάται πάντοτε, δεν μπορεί να σας αφήσει να ξεχάσετε την αξία σας. 5Διότι ο Πατέρας ποτέ δεν σταματά να υπενθυμίζει στο Άγιο Πνεύμα τον Υιό Του και το Άγιο Πνεύμα ποτέ δεν σταματά να υπενθυμίζει στον Υιό τον Πατέρα Του. 6 Ο Θεός βρίσκεται στην μνήμη σας εξαιτίας του Αγίου Πνεύματος. 7Επιλέξατε να ξεχάσετε τον Πατέρα σας αλλά αυτό είναι κάτι που δεν θέλετε πραγματικά και επομένως μπορείτε να αποφασίσετε διαφορετικά. 8Όπως ήταν δική μου απόφαση έτσι είναι και δική σας.
3. Δεν θέλετε τον κόσμο. 2Το μόνο που έχει αξία σ’ αυτόν είναι ό,τι κοιτάτε με αγάπη. 3Αυτό του δίνει την μόνη πραγματικότητα που θα έχει ποτέ. 4Η αξία του δεν βρίσκεται μέσα του αλλά η δική σας βρίσκεται μέσα σας. 5Όπως η αξία του εαυτού προέρχεται από την επέκταση του εαυτού έτσι και η αντίληψη της αξίας του εαυτού έρχεται από την επέκταση των σκέψεων αγάπης προς τα έξω. 6Κάντε τον κόσμο αληθινό μέσα στον εαυτό σας διότι ο πραγματικός κόσμος είναι δώρο του Αγίου Πνεύματος και σας ανήκει.
4. Η διόρθωση είναι για όλους εκείνους που δεν βλέπουν. 2Η αποστολή του Αγίου Πνεύματος είναι να ανοίξει τα μάτια αυτών που δεν βλέπουν διότι γνωρίζει ότι δεν έχουν χάσει την όρασή τους, απλώς κοιμούνται. 3Θα τους αφυπνίσει από τον ύπνο μέσα στον οποίο έχουν ξεχάσει την ενθύμηση του Θεού. 4Τα μάτια του Χριστού είναι ανοιχτά και Εκείνος θα κοιτάξει όλα όσα βλέπετε με αγάπη, αν δεχτείτε το όραμά Του ως δικό σας. 5Το Άγιο Πνεύμα διατηρεί την όραση του Χριστού για κάθε Υιό του Θεού που κοιμάται. 6Μέσα στα μάτια Του ο Υιός του Θεού είναι τέλειος και λαχταρά να μοιραστεί την όρασή Του μαζί σας. 7Θα σας δείξει τον πραγματικό κόσμο, επειδή ο Θεός έδωσε σε σάς τα Ουράνια. 8Μέσα από το Άγιο Πνεύμα ο Πατέρας σας καλεί τον Υιό Του να θυμηθεί. 9Η αφύπνιση του Υιού Του αρχίζει από την στιγμή που θα επενδύσει στον πραγματικό κόσμο και μέσα από αυτήν την επένδυση θα μάθει να επενδύει ξανά στον εαυτό του. 10Διότι η πραγματικότητα είναι ένα με τον Πατέρα και τον Υιό και το Άγιο Πνεύμα ευλογεί τον πραγματικό κόσμο στο όνομά Τους.
5. Όταν δείτε αυτό τον πραγματικό κόσμο, όπως σίγουρα θα κάνετε, θα Μας θυμηθείτε. 2Όμως πρέπει να μάθετε ποιό είναι το τίμημα του ύπνου και να αρνηθείτε να το πληρώσετε. 3Μόνο τότε θα αποφασίσετε να αφυπνιστείτε. 4Και τότε ο πραγματικός κόσμος θα εμφανιστεί μπροστά σας διότι ο Χριστός ποτέ δεν κοιμήθηκε. 5Περιμένει να τον δείτε επειδή Εκείνος ποτέ δεν έπαψε να σας βλέπει. 6Κοιτάζει γαλήνια τον πραγματικό κόσμο που θα μοιραστεί μαζί σας, επειδή γνωρίζει την Αγάπη του Πατέρα για Αυτόν. 7Επειδή το γνωρίζει θα σας δώσει αυτό που είναι δικό σας. 8Σας περιμένει μέσα σε τέλεια ειρήνη, στον βωμό του Πατέρα Του, κρατώντας την Αγάπη του Πατέρα προς εσάς μέσα στο γαλήνιο φως της ευλογίας του Αγίου Πνεύματος. 9Διότι το Άγιο Πνεύμα θα οδηγήσει κάθε έναν σπίτι στον Πατέρα, όπου ο Χριστός περιμένει ως ο Εαυτός του.
6. Κάθε παιδί του Θεού είναι Ένα μέσα στον Χριστό διότι εκεί πρέπει να βρίσκεται όπως και ο Χριστός πρέπει να βρίσκεται μέσα στον Θεό. 2Η Αγάπη του Χριστού για σας είναι η Αγάπη Του για τον Πατέρα την οποία γνωρίζει επειδή γνωρίζει την Αγάπη του Πατέρα του για Αυτόν. 3Όταν τελικά το Άγιο Πνεύμα σας οδηγήσει στον Χριστό στον βωμό του Πατέρα Του, η αντίληψη θα μεταλλαχθεί σε γνώση επειδή η αντίληψη θα έχει γίνει τόσο άγια που η μετατροπή της σε αγιοσύνη είναι απλά η φυσική της επέκταση. 4Η αγάπη μετατρέπεται σε αγάπη χωρίς καμιά παρεμβολή διότι είναι ένα. 5Καθώς αντιλαμβάνεστε όλο και περισσότερα κοινά στοιχεία σε κάθε κατάσταση, η εκπαίδευση από την καθοδήγηση του Αγίου Πνεύματος αυξάνεται και γενικεύεται. 6Βαθμιαία μαθαίνετε να την εφαρμόζετε σε όλους και σε όλα διότι η ισχύ της είναι παγκόσμια. 7Όταν αυτό επιτευχθεί, η αντίληψη και η γνώση θα μοιάζουν τόσο, που θα μοιράζονται την ενοποίηση των νόμων του Θεού.
7. Αυτό που είναι ένα δεν μπορεί να εκλαμβάνεται ως ξεχωριστό και η άρνηση του διαχωρισμού αποτελεί την επαναθεμελίωση της γνώσης. 2Στον βωμό του Θεού, η άγια αντίληψη του Υιού του Θεού διαφωτίζεται τόσο που το φως ρέει μέσα της ώστε το πνεύμα του Υιού του Θεού λάμπει μέσα στον Νου του Πατέρα και γίνεται ένα μ’ αυτό. 3Ο Θεός ακτινοβολεί πολύ απαλά με το Φως Του πάνω στον Ίδιο Του τον Εαυτό, γεμάτος αγάπη για την επέκταση του Εαυτού Του που είναι ο Υιός Του. 4Όταν ο κόσμος ενωθεί με τον σκοπό του Θεού δεν έχει πλέον δικό του σκοπό. 5Διότι ο πραγματικός κόσμος έχει εισχωρήσει απαλά μέσα στους Ουρανούς όπου κάθε αιώνιο υπήρχε πάντα μέσα Του. 6Εκεί, ο Λυτρωτής και ο λυτρωμένος ενώνονται σε μια τέλεια αγάπη, την αγάπη του Θεού και την δική τους. 7Οι Ουρανοί είναι το σπίτι σας και αφού αυτοί βρίσκονται μέσα στον Θεό πρέπει να βρίσκονται και μέσα σας.

Share