Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: σε όλους τους χώρους του κτήματος, εφαρμόζονται υποχρεωτικά όλα τα ισχύοντα μέτρα προστασίας της πολιτείας για τις συναθροίσεις: απόσταση >1,5 μ., υποχρεωτική μάσκα στους κλειστούς χώρους, μονόκλινα δωμάτια για όσους δεν είναι με παρέα, αντισηπτικά σε όλους τους χώρους.

Από Παρασκευή 23 έως Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Ένα σεμινάριο με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα ανεπτυγμένο από το Monroe Institute σε συνεργασία με έγκριτα πανεπιστήμια και ειδικούς της ΝΑΣΑ που αποδεικνύει ότι είσαι πολύ περισσότερα από ένα υλικό σώμα. Ακόμα κι αν δεν έχεις καμιά  εμπειρία από διαλογισμό ή επικοινωνία με  άλλες διαστάσεις της ύπαρξης οι ειδικοί ήχοι hemi-Sync συντονίζουν τα ημισφαίρια του εγκεφάλου και σου ανοίγουν διάπλατα αυτήν την δυνατότητα.

Καλωσορίζουμε το ενδιαφέρον σου για εμπειρίες εξαιρετικά διευρυμένης κατάστασης συνείδησης μέσω των υψηλής τεχνολογίας ακήσεων που αναπτύχθηκαν από το Monroe Institute σε 60 χρόνια έρευνας.
Είμαστε η Μαρία Ξιφαρά και η Ιουλία Πιτσούλη συντονίστριες του Monroe Institute στην Ελλάδα, από το 2010. Η Μαρία είναι ψυχολόγος ,ψυχοθεραπεύτρια, εκπαιδευμένη στην ύπνωση και NLP. Η Ιουλία είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας , συγγραφέας 6 βιβλίων αποσυμβολισμού της μυθολογίας.
Εμπνευσμένες από το Ινστιτούτο Monroe δημιουργήσαμε το Κτήμα Νοόσφαιρα wellness & retreat center στην ορεινή Κορινθία όπου μπορείς να παρακολουθήσεις τις ακουστικές ασκήσεις στον ιδιωτικό χώρο του δωματίου σου.
Με χαρά θα σε καλωσορίσουμε σε αυτήν την πρωτόγνωρη εμπειρία επέκτασης της συνειδητότητας και επαφής με τις υψηλότερες διαστάσεις του εαυτού σου και του σύμπαντος.

Στην διάρκεια του σεμιναρίου εκπαιδεύεσαι να :

► Επικοινωνείς με τον Ανώτερο Εαυτό σου.
►Ταξιδεύεις σε άλλες διαστάσεις χωροχρόνου.
►Ανοίξεις το κανάλι της διαίσθησής για άμεση καθοδήγηση.
►Οξύνεις θεαματικά την μνήμη και την συγκέντρωσή σου.

Με την συμμετοχή σου στο Σεμινάριο παίρνεις:

  • Πιστοποιητικό παρακολούθησης
  • Υπομνηστικό CD
  • Εγχειρίδιο με όλες τις ασκήσεις του Εργαστηρίου
  • Κουπόνι έκπτωσης 150€ για συμμετοχή στο 6ήμερο πρόγραμμα του Ινστιτούτου Monroe Gateway Voyage

Τιμή 367 €  για έγκαιρη προκαταβολή έως τις 10 Οκτωβρίου

Από την 11 Οκτωβρίου 480 €
Διαφορά μονόκλινου 40€

Διαφορά μονόκλινου 30 € εάν ζητήσατε δίκλινο και δεν βρέθηκε συγκάτοικος

Έκπτωση 100 €, εάν επαναλαμβάνετε το σεμινάριο.
Περιλαμβάνονται το Σεμινάριο Ανάπτυξης Ανώτερης Νοημοσύνης, το εποπτικό υλικό, πιστοποίηση παρακολούθησης, δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο, πλήρης διατροφή και 24% ΦΠΑ.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής:

email: info@noosfera.gr

Τηλ.: Αθήνα : 210 8074654 Κ: 6932 367147 | 6937 113537

Η κράτηση θέσης είναι έγκυρη με κατάθεση προκαταβολής στην Τράπεζα Πειραιώς, στον αριθμό λογαριασμού: GR7401720210 005021051915874 Δικαιούχος: Συνεξέλιξη.

Θυμηθείτε να σημειώσετε στην κατάθεση το όνομά σας και τον τίτλο του προγράμματος που θα παρακολουθήσετε.

Η προκαταβολή είναι ατομική και δεν μεταβιβάζεται.
Σε περίπτωση ακύρωσης  η προκαταβολή δεν χάνεται  αλλά μπορεί να συμψηφιστεί με διαμονή ή άλλο σεμινάριο διοργάνωσης του Κτήματος Νοόσφαιρα, εντός του ιδίου ημερολογιακού έτους, (διαθεσιμότητας επιτρέπουσας).
Για να ισχύσει ο συμψηφισμός της προκαταβολής, η ακύρωση πρέπει απαραίτητα, να δηλωθεί με email.
Η συμμετοχή στο πρόγραμμα προϋποθέτει ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω όρους.


Share