Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter

Πρωτοποριακό  βιωματικό  σεμινάριο

Από  Παρασκευή  16  έως  Καθ.  Δευτέρα  19  Φεβρουαρίου 2018

 1. Λίγα λόγια για όσους δεν θέλουν άλλη καθυστέρηση στην προσέγγιση της Ειρήνη του νου τους:
  Σε αντίθεση με όποια ερμηνεία της Αποκάλυψης του Ιωάννη για εξωτερικές καταστροφές, η Αποκάλυψη αφορά την εσωτερική πορεία Χαράς προς την ένωση με τον Αληθινό-Πλήρη Εαυτό μας. Είναι η αντίθετη πορεία από αυτήν που περιγράφεται ως “πτώση” στην Γένεση.
  Είναι ο άσωτος υιός που επιστρέφει σπίτι του κι εκεί τον περιμένουν, τον γνωρίζουν, τον αγαπούν.
  Η Αποκάλυψη είναι η Επανόρθωση της σχέσης με τον επουράνιο Πατέρα.
  Ο συνήθης φόβος των ανθρώπων γι᾽αυτήν την επιστροφή, οφείλεται στον φόβο τιμωρίας, που προκύπτει από την πεποίθηση ότι οι επιθετικές μας σκέψεις έχουν όντως προκαλέσει βλάβη στην Δημιουργία του Θεού. Συμπεραίνουμε ότι είμαστε ένοχοι και καταδικασμένοι.
  Ωστόσο, αν ο θεός είναι αιώνιος και αμετάβλητος τότε δεν μπορεί να βλαφθεί, ούτε ο ίδιος ούτε η δημιουργία Του.
  Έχουμε πέσει σε πλάνη, άραγε; Πράγματι. Ο Θεός δεν πιστεύει ότι είμαστε ένοχοι, όμως εμείς το υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο. Τόσο στον Βουδδισμό όσο και στα Μαθήματα Θαυμάτων (Μαθήματα αλλαγής της αντίληψης) η εξήγηση που δίνεται είναι η εξής: υπάρχει μόνο το καλό και η αντίληψη του κακού. Δηλαδή, το “κακό” γεννιέται από την πίστη μας ότι υπάρχει το αντίθετο της αγάπης. Αυτή η “παραξενη” πεποίθηση, μας αναγκάζει να είμαστε σε αδιάλειπτη επίθεση εναντίον του εαυτού μας. Επειδή η φύση μας είναι η αγάπη, κατά την Σκέψη και την τάξη του Δημιουργού.
  Η Αποκάλυψη μας ξυπνά. Με την δύναμη της Αθώωσης και το Κάλεσμά στην Χαρά, 
”Δεν χρειάζεται να φοβάστε ότι το Ανώτερο Δικαστήριο θα σας καταδικάσει. Απλά θα σας απαλλάξει από την υπόθεση. Δεν μπορεί να υπάρξει δίκη κατηγορίας ενός τέκνου του Θεού και κάθε μάρτυρας για την ενοχή των δημιουργημάτων του θεού μαρτυρά ψευδώς στον ίδιο τον Θεό(Μαθήματα Θαυμάτων Κεφ.5.VI.10).
  Αυτός είναι ο κατήγορος, που αναφέρεται στην Αποκάλυψη (12:10) ότι κατηγορεί τ᾽αδέρφια μας μέρα-νύχτα μπροστά στον θρόνο του Θεού.
 2. Λίγα λόγια για όσους δηλώνουν συμμετοχή:
  Πώς θα εργαστούμε:
  >Κάθε συμμετέχων θά έχει, ήδη, φτιάξει 2 “βιβλία”: το αμαρτολόγιό του και το “αγαθολόγιό του”. Το πρώτο περιέχει οποιαδήποτε σκέψη επίθεσης, επίκρισης έχεις κάνει για τον εαυτό σου και για τους άλλους. Αυτά είναι τα εμπόδια που έχεις θέσει εναντίον της Ειρήνης στον νου σου. Το δεύτερο βιβλίο περιλαμβάνει κάθε σκέψη καλοσύνης, αγάπης που έχεις κάνει, είτε για τον εαυτό σου είτε για άλλον. Αυτά έχουν γραφτεί στο βιβλίο της ζωής σου και είναι η σφραγίδα της αληθινής σου λειτουργίας, της Αληθινής σου ταυτότητας. “…Έχω φυλάξει κάθε σας καλοσύνη και κάθε σκέψη αγάπης που κάνατε ποτέ. 4Τα έχω εξα­γνίσει από τα λάθη που έκρυβαν το φως τους και τα διαφύλαξα για λογαριασμό σας μέσα στην ίδια τους την τέλεια ακτινοβολία. 5Είναι άφθαρτα από καταστροφή και μακριά από κάθε ενοχή…(Μαθήματα Θαυμάτων κεφ.19.IV.8).
  >Με ειδικά σχεδιασμένες, καθοδηγούμενες διαλογιστικές ασκήσεις, αποσύρεται το πέπλο του φόβου, που σκέπαζε μέσα στο νου μας τα πνευματικά αρχέτυπα. Η επιθυμία για επίθεση και η ανάγκη για ενοχή σβύνουν και χάνονται. Επειδή δεν έχουν καμία αξία πλέον για σένα.᾽Ο,τι κι αν συνέβη στο επίπεδο του “εγώ”, δεν έχει κανένα αποτέλεσμα στον Πλήρη εαυτό σου.
  Ἐτσι, ο τρόπος που λειτουργείς, οι ρόλοι και το μοντέλο ζωής σου αλλάζουν σκοπό. Σαν φοβισμένα πλάσματα, οι περιοριστικές, στρεβλές πεποιθήσεις για τον εαυτό σου, διαλύονται από τον ήχο της σάλπιγγας που σε αφυπνίζει. Δέχεσαι να σε διδάξει, η νοημοσύνη του φωτός μέσα σου, πώς να κάνεις νέες επιλογές. Επιλέγεις να θερίζεις ΜΟΝΟ ό,τι είναι ανάλογο του μεγαλείου σου.
  Στο ταξίδι αυτό, πανίσχυροι βοηθοί βαδίζουν μαζί σου. Σιγουριά κι εμπιστοσύνη παίρνουν την θέση της μοναξιάς.
  Ετσι, όντας μέσα σου, στο ουράνιο σπίτι, μόνο ο καλύτερος εαυτός σου εκδηλώνεται στην καθημερινότητα. Κι όποτε μια σκέψη αντίθετη εμφανίζεται, χαμογελάς, επειδή τώρα γνωρίζεις.

Με απέραντη χαρά και κάλεσμα για μοίρασμα, σας περιμένουμε να βαδίσουμε μαζί αυτή την επική πορεία. Αφιερωμένη σ᾽εμάς και στις γενιές που ακολουθούν.

Με τις:
Μαρία Ξιφαρά, ψυχολόγο, ψυχοθεραπεύτρια.
Ιουλία Πιτσούλη, συγγραφέα, σύμβουλο ψυχικής υγείας.

Κόστος:  440€  για  έγκαιρη  εγγραφή  έως  16/1.
Μετά  τις  16/1,  κόστος:  540€.
Διαφορά μονόκλινου: 80€.
Στις ανωτέρω τιμές σύν 24% φόρος.
Περιλαμβάνονται:  το  σεμινάριο  και  το  εποπτικό  υλικό,  τρεις  διανυκτερεύσεις σε  δίκλινο  δωμάτιο,  καθημερινή  ημιδιατροφή.

Πληροφορίες    Δηλώσεις  συμμετοχής ΜΟΝΟ σε λίστα αναμονής:
email:  info@noosfera.gr
???? Αθήνα :  210 8074654  Κ:  6932  367147

Κράτηση  θέσης – Επιβεβαίωση  κράτησης: Η  επιβεβαίωση  κράτησης  γίνεται  με  κατάθεση  προκαταβολής στην Τράπεζα Πειραιώς, αρ.λογαρισμού GR7401720210  005021051915874 δικαιούχος: Συνεξέλιξη.
Σε περίπτωση ακύρωσης: έως και 10 μέρες πριν από το προγραμματισμένο σεμινάριο, δεν χάνετε την προκαταβολή σας. Μπορείτε να την συμψηφίσετε ΜΟΝΟ εντός του τρέχοντος έτους σε οποιοδήποτε ἀλλο σεμινάριο διοργάνωσης της Noosfera Wellness & Retreat Center, διαθεσιμότητας επιτρέπουσας.


 

Share