Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter
Από 3 έως 7 Αυγούστου 2016

omada_semsynch4

Φανταστείτε ένα 5ήμερο διακοπών με ξεκούραση, μπάνια και χαλάρωση ως αργά το μεσημέρι και ένα απόγευμα με ταξίδια σε άλλες διαστάσεις και ανάπτυξη ανώτερης νοημοσύνης μέσω συντονισμού των ημισφαιρίων του εγκεφάλου σας με ήχους Hemi-Sync®.

Ελάτε για 5 μέρες (4 διανυκτερεύσεις) στο Κτήμα Νοόσφαιρα Retreat Center και κάντε το νου σας σαν λέηζερ, ανοίξτε διάπλατα το κανάλι της διαίσθησής σας, βελτιώστε θεαματικά τη μνήμη σας και βιώστε εμπειρίες που σας βεβαιώνουν ότι είστε πολύ περισσότερα από υλικό σώμα. Απολαύστε ένα 5ήμερο καλοκαιρινών διακοπών στο ατμοσφαιρικό Κτήμα Νοόσφαιρα Retreat Center με Σεμινάριο Ανάπτυξης Ανώτερης Νοημοσύνης.

Με τις:
Μαρία Ξιφαρά ψυχολόγο, ψυχοθεραπεύτρια και Ιουλία Πιτσούλη συγγραφέα, σύμβουλο ψυχικής υγείας, πιστοποιημένες συντονίστριες του Monroe Institute για την Ελλάδα.

Κόστος 5ημέρου: 486 €.
Μονόκλινο επιπλέον 80 €.
Περιλαμβάνονται:
>
Το σεμινάριο και το εποπτικό υλικό:
Βεβαίωση παρακολούθησης
Υπομνηστικό CD
► Εγχειρίδιο με όλες τις ασκήσεις του Εργαστηρίου
► Πληροφοριακό υλικό
► Κουπόνι έκπτωσης €150 για συμμετοχή στο 6ήμερο πρόγραμμα του Ινστιτούτου Monroe Gateway Voyage.
► Μετα-σεμιναριακή υποστήριξη.
► Τα ατομικά αποτελέσματα της βιοφωτονικής μέτρησης που γίνονται πριν και μετά το σεμινάριο για να καταδειχθούν τα οφέλη.
>  Διαμονή σε άνετο δίκλινο δωμάτιο με ψυγειάκι και ατομικά είδη περιποίησης: παντόφλες, σαμπουάν, αφρόλουτρο, σκουφάκι μπάνιου.
>  Πλούσιο πρωϊνό και δείπνο (ημιδιατροφή), μαγειρεμένα με άριστης ποιότητας υλικά και από το μποστάνι και τις κοτούλες του κτήματος.
>  Δωρεάν wifi σε όλους τους χώρους του της Νοόσφαιρας.
>  Δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου.
>  Φόροι.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής:
210 8074654 – 6932 367147 – 6937 113537
email: info@noosfera.gr

Η κράτηση της θέσης σας θεωρείται έγκυρη μόνο με κατάθεση προκαταβολής 100€ στην Τράπεζα Πειραιώς: GR7401720210 0050 21051915874 (Συνεξέλιξη),
Θυμηθείτε να σημειώσετε στην κατάθεση το όνομά σας και τον τίτλο του προγράμματος που θα παρακολουθήσετε.
Σε περίπτωση ακύρωσης, έως 10 μέρες πριν από την εκδήλωση, δεν χάνετε την προκαταβολή σας. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε, εντός του ιδίου ημερολογιακού έτους, σε οποιοδήποτε άλλο σεμινάριο διοργάνωσης της Νοόσφαιρας, διαθεσιμότητας επιτρέπουσας,


ktima_entrance_north_logo_flowers_img_2035forweb

Share