Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter


Παρασκευή 19 – Κυριακή 21 Μαΐου,
Retreat του Ινστιτούτου Monroe για τους Εκπαιδευτές της Ευρώπης

Tο Ινστιτούτο Monroe και η πρόεδρός του Nancy McMoneagle επέλεξαν το κτήμα Noosfera Wellness & Retreat Center για το πρώτο Retreat των εκπαιδευτών του Ινστιτούτου από όλη την Ευρώπη.

Ακολουθώντας και συνεχίζοντας την έρευνα που άνοιξε ο Robert Monroe, με την τεχνολογία ήχων Hemi-Sync® και την εξερεύνηση άλλων επιπέδων συνείδησης, οι εκπαιδευτές-συντονιστές του Ινστιτούτου αισθανόμαστε σαν μια οικογένεια που κάθε μέλος της έχει την ίδια αποστολή με όλους, έναν κοινό σκοπό: να βοηθήσουν αυτούς που θέλουν να διευρύνουν τα όρια της συνείδησής τους σχετικά με το ποιοί είναι και ποιός ο σκοπός της ζωής τους.
Γι᾽αυτό σε κάθε μας συνάντηση μοιραζόμαστε νέες πολύτιμες εμπειρίες, διευρύνοντας περαιτέρω την αντίληψή μας και περνώντας σε αυτό που ονομάζεται Ανώτερη Νοημοσύνη. Από αυτό το επίπεδο αντίληψης δεν υπάρχει σκέψη για επίκριση ή επίθεση αλλά επιθυμία για βαθειά κατανόηση των σχέσεων όλων των όντων.
Με χαρά καλωσορίζουμε την πρόεδρο και τους φίλους συντονιστές, επαναλαμβάνοντας την φράση του R.Monroe: η μεγαλύτερη ψευδαίσθηση είναι ότι ό άνθρωπος έχει όρια.

Noosfera Wellness & Retreat Center

Share