Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter
Σημαντικό: Λόγω των υγειονομικών μέτρων της Πολιτείας για λειτουργία κλειστών χώρων, οι συμμετέχοντες πρέπει κατά την προσέλευσή τους να προσκομίσουν  πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης κατά τους τελευταίους 6 μήνες .
Σας προσκαλούμε να υποδεχθούμε μαζί τη νέα χρονιά!
Στο μαγευτικά στολισμένο Κτήμα Νοόσφαιρα συνδυάζουμε την πρωτοχρονιάτικη γιορτή με το σεμινάριο Άνοιγμα της καρδιάς στην Αγάπη.

 

Από τις 31 Δεκεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου μοιραζόμαστε τη χαρά του μαζί και παραμερίζουμε τα εμπόδια και τα βάρη ελευθερώνοντάς την καρδιά μας από τον φόβο της αγάπης.

Στηριγμένο στις θεραπευτικές ιδέες των Μαθημάτων Θαυμάτων και εμπλουτισμένο με διαλογιστικές και βιωματικές ασκήσεις ομάδας ,το σεμινάριο είναι μια ευκαιρία για γιορτές με νόημα στο ατμοσφαιρικό Κτήμα Νοόσφαιρα wellness & retreat center στην ορεινή Κορινθία.

Με τις : Μαρία Ξιφαρά, ψυχολόγο

Ιουλία Πιτσούλη συγγραφέα, σύμβουλο ψυχικής υγείας

Τιμή: 490 €  Συμπεριλαμβάνονται: το σεμινάριο από Παρασκευή 6:00 μμ έως Κυριακή 2:00 μμ. Δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο πρωινό. Δύο εορταστικά δείπνα (παραμονής και πρωτοχρονιάς) και φόροι. Διαφορά μονόκλινου 80€.

Παράταση διαμονής κατ᾽άτομο σε δίκλινο: 65€ με πρωινό.

Παράταση διαμονής μονόκλινο: 85€.

Πληροφορίες & Δηλώσεις συμμετοχής στο email : info@noosfera.gr

τηλ.2108074654 Κιν 6932367147

Η κράτηση θέσης είναι έγκυρη με κατάθεση προκαταβολής 100€ στην Τράπεζα Πειραιώς, στον αριθμό λογαριασμού: GR7401720210 005021051915874 Δικαιούχος: Συνεξέλιξη.

Θυμηθείτε να σημειώσετε στην κατάθεση το όνομά σας και τον τίτλο του προγράμματος που θα παρακολουθήσετε και οπωσδήποτε να μας στείλετε mail με το τηλέφωνό σας.
Σε περίπτωση ακύρωσης  έως τις 30 Νοεμβρίου η προκαταβολή επιστρέφεται. Από  1/12 η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.
Η συμμετοχή στο πρόγραμμα προϋποθέτει ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω όρους.

Share