Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter
Θέμα της συνάντησής μας: Εξερευνώντας τα όρια, Αστροναύτες & Νοοναύτες

Οι αστροναύτες της NASA μιλούν για την αλλαγή στην κοσμοθεωρία τους ως αποτέλεσμα της ζωής τους στο διάστημα.
Γιατί επιστρέφουν αλλαγμένοι μετά από το διάστημα;

Σκοπός κάθε συνάντησης:
Να παρέχει στους αποφοίτους των προγραμμάτων του Ινστιτούτου Monroe (Σεμινάριο Ανώτερης Νοημοσύνης, Εργαστήριο Εξερεύνησης της Συνειδητότητας, Gateway Voyage) ένα μέσον για να συναντηθούν με ομοϊδεάτες και να μοιραστούν εμπειρίες-πληροφορίες, που θα τους βοηθήσουν στην περαιτέρω εξερεύνηση και προσωπική τους ανάπτυξης, καθώς και υπενθύμιση των εργαλείων που έχουν πάρει από το σεμινάριο.
Επίσης, να παρέχει πληροφορίες σε όσους ενδιαφέρονται για τα προγράμματα εξερεύνησης της συνειδητότητας με ήχους Hemi-Sync®, για την προσωπική τους ανάπτυξη και την σύνδεση με την εσωτερική τους καθοδήγηση.
Η συνάντηση είναι ανοιχτή σε όλους όσους πιστεύουν ότι είναι πολλά περισσότερα από ένα υλικό σώμα.

«Πολλοί άνθρωποι μας λένε ότι νιώθουν ανακούφιση που, επιτέλους, μπορούν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με ανθρώπους, που όχι μόνο καταλαβαίνουν αλλά είχαν παρόμοιες εμπειρίες. Συνήθως ανακουφίζονται όταν ανακαλύπτουν ότι, οι εμπειρίες τους είναι μέρος της επέκτασης της αντίληψής τους. Και είναι στην ευχάριστη θέση να βρουν άλλους εξερευνητές που έχουν περπατήσει στο μονοπάτι και μπορούν να προσφέρουν βοήθεια.»

Περιεχόμενο:
 Μοίρασμα εμπειριών από την χρήση της “εργαλειοθήκης” που πήρατε από το εργαστήριο, εφαρμογή των εργαλείων στην καθημερινή ζωή, περισσότερες πληροφορίες πάνω στην τεχνολογία των ήχων Hemi-Sync®, ερωτήσεις, απορίες και μια ηχητική άσκηση με ήχους Hemi-Sync. Γι’ αυτό θα χρειαστείτε ακουστικά.

Με τις: Ιουλία Πιτσούλη & Μαρία Ξιφαρά

Πότε: Σάββατο 12 Μαρτίου 2022, ώρα 17:00.
Τιμή: Δωρεάν. Μια προσφορά που υποστηρίζει την εξερεύνηση και την σύνδεσή με τον εσωτερικό σας οδηγό.
Διάρκεια: μέγιστο 2 ώρες.

Για να παραλάβετε τους κωδικούς της συνάντησης μέσω Zoom,
εγγραφείτε στην Δήλωση Συμμετοχής καθώς κατεβαίνετε σε αυτήν την σελίδα.
Ή στο email: noosferacenter@gmail.com

Share