Συμπληρώστε την λέξη και πατήστε enter


Η φετινή χειμερινή εκδρομή του συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί στο υπέροχο ξύλινο κτήμα Νοόσφαιρα στην Ορεινή Κορινθία. Δύο ώρες μόλις  από την Αθήνα και όμως σε τόσο διαφορετικό σκηνικό, το περιβάλλον υπόσχεται να μας παρασύρει αμέσως σε διάθεση διακοπών και ξεκούρασης από τις 31/1 μέχρι τις 2/2.

Οι πρακτικές του διημέρου θα είναι 4 και τα γεύματα θα είναι όλα χορτοφαγικά, βιολογικά, σπιτικά και ντόπια, με τα περισσότερα λαχανικά να έρχονται από το μποστάνι του κτήματος!

Ο χειμώνας δημιουργεί τις συνθήκες για εσωστρέφεια και εμείς δεν έχουμε παρα να ακολουθήσουμε αυτόν τον ρυθμό και να ανακαλύψουμε την ομορφιά του. Εσωστρεφείς αλλά όχι μόνοι, θα πάμε βόλτες στη φύση, θα απολαύσουμε την θέα, το τζάκι, την παρέα και τον εαυτό μας και θα δώσουμε χώρο έτσι ώστε όλα αυτά να αφομοιωθούν μέσα από τις πρακτικές μας που θα είναι δημιουργικές και σε πολλές ταχύτητες.

Το διήμερο απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως επιπέδου!Με γνώμονα την ομάδα που θα δημιουργηθεί και με σεβασμό στον κάθε ένα ξεχωριστά οι πρακτικές μας θα βρουν έναν κοινό ρυθμό που δε θα αφήνει κανέναν μόνο. Η συμμετοχή στις πρακτικές είναι προαιρετική.

Πρόγραμμα
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Αφίξεις
18:30 -20:00  Πρακτική
20:00 Δείπνο

ΣΑΒΒΑΤΟ
9:00-11:30   Πρακτική
11:30   Brunch
Ελεύθερος χρόνος/πεζοπορία/ξεκούραση
17:30-19:00   Πρακτική
19:30   Δείπνο

ΚΥΡΙΑΚΗ
10:00-12:00   Πρακτική
12:00   Brunch
Αναχωρήσεις

Τιμή  (το άτομο)
Περιλαμβάνει διαμονή, yoga, γεύματα. 
Στον χώρο παρέχονται αφεψήματα βιολογικών βοτάνων, κουλουράκια και κέηκ όλη την ημέρα, είδη προσωπικής περιποίησης (παντόφλες, shampoo, showergel,  στεγνωτήρας μαλλιών).
Δωρεάν wi-fi
Δωρεάν χρήση γυμναστηρίου
Δωρεάν διαλογιστική άσκηση στα δωμάτια με ήχους Hemi-Sync, συντονισμού των ημισφαιρίων του εγκεφάλου.  Το Κτήμα Νοόσφαιρα αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα το MonroeInstitute και είναι το μοναδικό κατάλυμα στην Ευρώπη που διαθέτει τον ειδικό εξοπλισμό για ακρόαση ασκήσεων Hemi- Sync χαλάρωσης και συντονισμού των ημισφαιρίων του εγκεφάλου το οποίο απολαμβάνετε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι του δωματίου σας.

Earlybird(Κρατήσεις έως 5/12)
Δίκλινο 180ευρώ
Τρίκλινο 170ευρώ
Μονόκλινο 220ευρώ
LateBird (Κρατήσεις από 6/12)
Δίκλινο 200ευρώ
Τρίκλινο190ευρώ
Μονόκλινο 240ευρώ

Η κράτηση της θέσης γίνεται με το 50%  του ποσού και δεν επιστρέφεται. Η εξόφληση του ποσού θα γίνει μια εβδομάδα πριν την αναχώρηση μας. Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
Με επιπλέον χρέωση και σε συνεννόηση με τον χώρο μπορείτε να κάνετε μασάζ, ρεφλεξολογία και Rejuvance (ολιστικό μασάζ προσώπου). Επίσης κατόπιν συνεννόησης θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ατομική ή ομαδική συνεδρία breathwork με την Λυδία Θεοχάρη που θα είναι μαζί μας (επικοινωνίστε μαζί μου για πληροφορίες και τιμές).
Τα έξοδα μεταφοράς δεν περιλαμβάνονται. Στο κτήμα Νοόσφαιρα θα βρεθούμε οδικώς και τα έξοδα μεταφοράς θα μοιραστούν μεταξύ όσων βρεθούν μαζί στο αυτοκίνητο.

Θα χαρώ πολύ να σας δω εκει !
Νεφέλη Δαλιάνη
https://sullogos.wixsite.com/yogatarashome

https://www.facebook.com/tarashomeyoga/?ref=settings
https://sullogos.wixsite.com/winteryogaretreat


 

Share